Dag 564 (24. September 2021):

Bildet er levert av Bessi fra Pixabay 

Det er game, set and match! Statsministeren går på talerstolen for nte gang og forteller oss at i morgen kl16, er pandemien som vi kjenner den, offisielt over. Alle tiltak avvikles, alt går tilbake til det normale. Jada, noen vil sikkert sverke til nye måter å hilse på folk på, og man skal heller ikke undervurdere følelsen av å gjemme seg bak et munnbind fra tid til annen, men reglene for ALT annet, er fra i morgen som det var før! Og det betyr også at jeg neppe gidder å skrive mer om dette og livet generelt. For også det var noe som bare brått kom, som var litt positivt, men også litt slitsomt, og som jeg ikke tror jeg kommer til å savne. I alle fall ikke i denne formen.  
Ha en flott fremtid, alle sammen! 

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.