Dag 553: (13. September 2021):

Bildet er tatt av forfatteren

Det er Stortingsvalg hvilket er den eneste dagen i året hvor politiske nerder til forveksling minner om fotballsupportere i en konfirmasjon, der de nitidig sitter og gransker mobilskjermene sine “minutt for minutt” for å få med seg de siste endringene. Som vanlig kommer det noen overraskende resultater, men det meste er likevel som forventet. Med et unntak; Media har presentert klimasaken til valgets i særklasse viktigste sak. Det er mulig de traff, men det gjorde tilsynelatende ikke de såkalte miljøpartiene som alle gikk tilbake på valgdagen. Så enten bryr ikke folk seg om miljøet, eller så tror de på løsninger som faktisk er til å leve med på kort sikt, og ikke bare på lang sikt. 

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.