Dag 528 (17. August 2021):

Bildet er tatt av LuAnn Hunt fra Pixabay 

I går kl15, fikk jeg min andre dose med koronavaksine. I natt, jeg gjetter på ca kl03, våknet jeg og følte meg litt rar på en ubestemmelig måte. Kl0530 kjente jeg at jeg åpenbart ikke var frisk, og sendte en e-post til arbeidsgiver om at jeg var syk for dagen. Kl0930 når jeg våknet igjen, var jeg åpenbart verre med feber, hodepine og verking i ledd. Siden ble jeg liggende i senga hele dagen, med unntak av et lite matinntak midt på dagen. Hodepinen forsvant relativt fort. Kl18 på kvelden viste febertermometeret 38,9 , men jeg tok meg en halvtimes tur ut likevel for å få litt luft. Det ble i alle fall ikke verre av det. Men det var bare å legge seg igjen da jeg kom hjem.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.