Dag 504 (24. Juli 2021):

Bildet er tatt av Sabine Felidae fra Pixabay

Vi er på Nøtterøy og finner ut at vi må handle noen dagligvarer, både på vei til- og på vei fra stranda. På veien til, stopper vi i Tjøme Sentrum, og pandemiopplevelsen slik den var for to måneder siden, kommer kastet på meg. Her er det munnbind på så å si alle som en. Det sprites overalt, det er kø for å få komme inn på butikken, og folk går i store buer rundt hverandre. 
På veien hjem, stopper vi på en Kiwi-butikk som ligger på Nøtterøy, men noen hundre meter fra den sentrale veiforbindelsen som går mellom Tønsberg og Tjøme. Her er det ingen munnbind på noen, verken kunder eller ansatte, og folk bryr seg ikke om å holde avstand i det hele tatt. Det var en fascinerende opplevelse. 

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.