Dag 502 (22. Juli 2021):

Bildet er tatt av Daniel Kirsch fra Pixabay

Det er 10-års markering for det kraftigste, og mest uhyrlige terrorangrepet på Norge, men dessverre har ulike agendaer sauset dette sammen til en dag hvor jeg heller ser på noe helt annet enn å følge nyhetssendingene på TV. For samtidig som dette IKKE skal være politisk, så blir det nettopp det. Jeg synes en av de pårørende fra Utøya som var på Dagsnytt18 tidligere i uka, beskrev dette på en veldig god måte. Du har de som ble rammet og deres venner og familie, du har det politiske oppgjøret rundt holdningene som ledet til dette, og du har det politiske oppgjøret om hvem som hadde ansvaret for den mangelfulle beredskapen. Er det mulig å skille disse tre helt fra hverandre og debattere de en og en?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.