Dag 454 (10. Juni 2021):

Bildet er tatt av Josh Dick fra Pixabay

Hvordan sørger man for at gutter i 12-års alderen ønsker å spille fotball lengst mulig? Det er det ikke lett å vite svaret på, men Koronatiden har i alle fall lært meg at kamper er svært viktig. Etter at kampsesongen kom i gang, er treningsframmøte nesten 100%. Etter det, tror faktisk at det å vinne, eller i alle fall være i nærheten av å vinne, er viktig. Jeg er ikke sikker, men jeg sitter med en følelse at klare tap i gjentatte repriser, vil gjøre at de minst interesserte kommer til å slutte. Så da blir det spennende å se hvordan vi ser ut etter høstsesongen. For i dag meldte vi opp begge lagene et nivå. For at de beste skal få større utfordringer. Men hva vil da skje med de som ikke er så gode?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.