Dag 447 (3. Juni 2021):

Bildet er tatt av Wilfried Pohnke fra Pixabay

Endelig begynner vaksinene å komme så nærme at jeg tar meg i å begynne å regne ut når vi (kona og jeg er like gamle) mest sannsynlig vil få dem, og det er om 2 eller 3 uker fra nå av. Håper jeg har rett, og at det ikke blir fire! Jeg har ikke noe ønske om å avbryte ferien for å dra tilbake til hjemplassen for vaksine og med en påfølgende risiko for å bli litt smådårlig i et døgn eller to etterpå. Det kan jeg godt ta i “arbeidstiden”. 
Ellers noterer jeg meg at en bekjent som er svært overvektig, har fått vaksinen. Hvorfor folk som har selvpåført seg sykdom skal komme foran resten, har jeg vanskelig med å forstå. Hvor er samfunnsøkonomene når man trenger dem?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.