Dag 433 (20. mai 2021):

Bildet er tatt av Gerhard G. fra Pixabay 

I dag har jeg hatt et Teams-møte med en bransjekollega som holder til i Stockholm. Han kunne fortelle at i sin tidligere jobb måtte han pendle fra Stockholm til Hamar 3 ganger i uka over en lengre periode. Det betød i praksis å stå opp kl0330 og komme hjem igjen ca kl21. Jeg aner ikke om den tidligere arbeidsgiveren hans fortsatt har dette behovet, men kommer noen til å bli pålagt dette i past-covid-tider? Aldri i verden!
Jeg nevnte for øvrig møtet for kollegaen min som da repliserte: «Det hadde vært hyggelig og dratt og besøkt dem en gang og sett hvordan de er organisert». Jeg er sterkt fristet til å si «aldri i verden», til det også. Vi jobber med IT. Trenger vi i det hele tatt å treffe noen fysisk?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.