Dag 425 (12. mai 2021):

Bildet er tatt av congerdesign fra Pixabay

Samme dag som det blir konstatert at de nasjonale smittetallene ikke lenger faller, melder vi oss på til en overnattingscup i fotball som er tenkt avviklet 13. – 15. august i år. Har jeg noen som helst tro på at den blir noe av? NEI! Så hvorfor meldte jeg oss på da? Fordi jeg tror det kan bli «et eller annet», det vil si, at vi i det minste kan få spilt fotballkamper. Arrangøren ville gjerne ha inn både påmeldingsavgift og at vi betaler for spillernes aktivitetskort nå med det samme. Det kan de i alle fall bare glemme. Som sagt; Mye av dette kommer ikke til å bli noe av. Men litt, håper vi på.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *