Dag 424 (11.mai 2021):

Bildet er tatt av Christian Bueltemann fra Pixabay

Ikke før har kidsa dratt på leirskole, så kommer det melding fra skolen om at det har vært et lite uhell i forbindelse med kanopadling. Et brått væromslag med kraftig vind gjorde at 2 lærer og i alt 7 elever ikke klarte å padle til land. 3 elever havnet i vannet, men ble raskt plukket opp av ansatte fra leirskolen som kom til med motorbåt, men i mellomtiden hadde vitner ringt politiet med det resultat at nødetatene i Sandefjord rykket ut med 4 ambulanser, 2 politibiler og en redningsskøyte. Jeg husker min første leirskole veldig godt. Det er vel en fair sjanse for at heller ikke denne går i glemmeboka.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *