Dag 405 (22. april 2021):

Bildet er tatt av PublicDomainPictures fra Pixabay

Noe av det mer utfordrende i vår nye digitale verden, er når du må parre sammen flere leverandører som faktisk skal gjøre noe for deg, og det må skje SAMTIDIG. For de folka som kan det, er ikke de som sier «Hei», når du ringer. De er til og med sjelden de som sier «hei» når du har blitt satt videre fra førstemann som sa «hei». I dag fikk vi endelig landet en utfordring hvor vi var avhengige av at fire personer i tredje linje fra fire ulike bedrifter, hadde tid til å møtes samtidig! Det er nok mulig det hadde vært like vanskelig å få til et fysisk møte om det hadde vært lov, men da kunne du i alle fall stengt døra og visst at de var «dine» straks alle hadde møtt opp.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.