Dag 392 (9. april 2021):

Bildet er tatt av Beatrice Poschenrieder fra Pixabay 

Hvor langt skal man la en kollega gå i forhold til å «dumme ut» bedriften? Vi har tre ledernivåer hos oss, og for en tid tilbake fikk vi en ny leder på nivå 2 som dessverre ser ut til å forsøke å gape over altfor mye i stedet for å delegere og stole på at de på nivået under henne håndterer dette. Dette har medført at det i møter med tredjepart blir stilt spørsmål direkte fra henne til både kunder og leverandører som alle vi andre i rommet vet svaret på, men vi blir ikke spurt. Verken før eller etterpå. Og når spørsmålene i tillegg fremstår ganske så totalt kunnskapsløse i enkelte tilfeller, sitter jeg omtrent og vrir meg i stolen og bare håper at også de på andre siden av kameraet, skjønner sammenhengen. For dette er flaut.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.