Dag 375 (23. mars 2021):

Bilde av Nina Garman fra Pixabay 

Hva gir man barn som sliter med å aktivisere seg selv dersom ingen andre gjør det? Eller; Hva finner vi på nå som vi ikke kan ha fotballtreninger? Vi gir barna påske-fotballbingo med 25 oppgaver. Og med premier til de som gjennomfører flest øvelser, selvfølgelig! Denne geniale ideen kom min trenerkollega på, og det funker tilsynelatende på junior her i huset. Det fine med den, er at det er en blanding av fotball-relaterte oppgaver, men også helt andre ting som for eksempel å ha en fullstendig skjermfri dag, smøre nistepakka si selv osv. Og det kommer til å ta laaaang tid å gjennomføre alt, men er det noe disse barna har nok av akkurat nå, så er det fritid. Genialt opplegg!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.