Dag 368 (16. mars 2021):

Vi diskuterer hvordan vi kan holde aktiviteter i gang for barna. Heldigvis kommer slalåmbakken til å holde åpent mesteparten av den lockdown-perioden som er varslet nå, og det er faktisk en kjempeviktig og positiv forskjell sammenlignet med i fjor. Samtidig hadde vi i fjor en mer forsiktig tilnærming til alt, og vi var vel nesten delvis paralysert en stund, mens nå har vi lenge vært i en fase hvor hver dag har vært en dag nærmere slutten på denne begredeligheten. Når vi da må stenge ned så å si alt igjen, kjennes det bare veldig tungt. La oss håpe at det bare blir med de 4 varslede ukene. Fotballtreninger med 2 meter mellom hver spiller og maks ti spillere i en gruppe, kan ikke vare over tid. Da forsvinner laget vårt.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.