Dag 365 (13. mars 2021):

Bilde av Clker-Free-Vector-Images fra Pixabay 

Det har gått et år siden nedstengningen av AS Norge, det er den 13ende, og for de som tror på overtro i mitt nærmiljø i forhold til tallet 13, fikk nok dessverre enda mørkere konspiratoriske tanker om dette tallet i dag. I dag skulle vi spilt kamp, en kamp som gutta har gledet seg til i over en måned, men som ble avlyst i dag, bare noen timer i forkant, på grunn av den nye koronasituasjonen i kommunen hvor det har vært en eksplosiv økning i smitten det siste døgnet. For en nedtur, men enda verre er det at dersom kommunen legger seg på samme tiltaksnivå som Oslo for å få bukt med dette, blir det kanskje ikke treninger framover heller. Det hadde vært veldig, veldig, veldig kjipt…

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.