Dag 364 (12. mars 2021):

Bildet er tatt av Arek Socha fra Pixabay

Noen ganger er det dyrt å stole på andre, bare fordi man tror at sine egne kunnskaper, både er overtatt og overgått av andre. I dag løste vi et problem på jobben som vi har brukt minst 50.000 kroner på gjennom innleie av eksterne konsulenter, og som ikke har tatt oss så mye som et steg videre. Saken var i utgangspunktet enkel. Vi har to tilsynelatende identiske systemer. Det er bare det at det ene virker, mens det andre virker ikke. I mer enn to måneder, har det vært synset i øst og i vest, før vi i dag gjorde det enkleste av det enkle. Nemlig å se på loggene fra to helt identiske tester som vi lagde for de to systemene. Ned i minste detalj. Og dermed ble det avslørt hvorfor det ene virket, og hvorfor det andre ikke virket. Enkel logikk, eller hva? Vel, ingen andre tenkte jo på det.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.