Dag 363 (11. mars 2021):

Bildet er tatt av forfatteren

Det snør bøtter og spann. I skrivende stund aner jeg ikke hvor lang tid det vil ta meg å måke oppkjørselen i dag, men selv med snøfreser, er jeg helt sikker på at det kommer til å ta rekordlang tid. For så mye, tung snø har det kommet. Dette må jo hjelpe på smitten i samfunnet i dag i alle fall. Folk kan jo rett og slett ikke komme seg ut 😀
Fra Danmark varsles det at vaksineringen med AstraZeneca stanses fordi flere har opplevd utfordringer med blodpropp og det undersøkes om det har en sammenheng med vaksineringen. Moren min, som akkurat har fått oppløftende nyheter om at kreften har gått ytterligere tilbake, er ikke vaksinert ennå, men i forbindelse med kreftbehandlingen, opplevde hun å få en mindre blodpropp. Sånn sett var dette nyheter som neppe frister henne til å ta vaksinen når den straks vil bli tilbudt henne.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.