Dag 356 (4. mars 2021):

Bilde av Parentingupstream fra Pixabay 

For første gang siden koronapandemien traff landet, er belastningen på akuttsykeplasser ved Ahus i Oslo nå så stor at pasienter må sendes til andre sykehus. Skal vi virkelig snuble rett før målstreken, rett før vaksineregnet, og sommeren, treffer- og forhåpentligvis berger oss?
Ellers har jeg funnet ut at dersom man bare velger de rette ordene, kan jeg få med junior på det meste. I dag lurte jeg på om han ville være med på en «challenge». Ikke utfordring, oppgave eller et tilsvarende ord, men «challenge». Det ville han selvfølgelig. Selv om det besto i å gå 30 kilometer på ski. Vi hadde en fantastisk dag.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *