Dag 350 (26. februar 2021):

Bilde av Gerd Altmann fra Pixabay 

Pang! Og så var smittetallene på vei rett til værs igjen. Ikke overraskende, men så utrolig kjedelig. Foreløpig virker det ikke som myndighetene har tenkt til å gjøre det helt store med tanke på endringer i tiltaksnivåene rundt forbi, men det kommer nok snart. Når jeg i tillegg via DN sitt nyhetsbrev leste at man i USA nå har oppdaget en ny virusmutasjon som virker mer smittsom, farligere og som de amerikanse vaksinene har en dårligere virkning mot, kjente jeg på nok en avmaktsfølelse for hvor lang tid dette skal ta. Kanskje blir vi ikke ferdige i år eller neste år? Grøss og gru.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *