Dag 349 (25. februar 2021):

Bildet er tatt av Gerd Altmann fra Pixabay

I dag har jeg vært på kontoret i Oslo for første gang på nesten 4 måneder om jeg ikke tar feil. Den utløsende årsaken var en utfordring rundt våre datanettverk som tilsa at utvalgte personer fra flere, involverte bedrifter måtte rett og slett ta en fysisk gjennomgang av steder hvor datanettverkets linjer og servere befant seg. Dette er vel faktisk det første møtet jeg har hatt det siste året som det hadde vært klin umulig å gjennomføre digitalt med et godt resultat.
Utover det, må jeg si at det var bekymringsverdig å se hvordan de av kollegene som faktisk møter jevnlig på kontoret forholdt seg til smittevern. De satt akkurat like tett rundt lunsjbordet som før pandemien, og de brukte for eksempel akkurat det samme serveringsbestikket da de forsynte seg i kantina. Jeg må si jeg ble litt satt ut…

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *