Dag 347 (23. februar 2021):

Bilde av Gabrielle Brisson fra Pixabay 

Mens jeg nesten ikke tør tenke meg hvordan de har de i fattige land under koronapandemien, ei heller faktisk hvordan de har det i de fleste andre land enn Norge (som jo alle er vesentlig verre stilt), må jeg si at jeg ser med fortvilelse og sinne på hvordan den norske, politiske opposisjonen nå bruker omtrent enhver situasjon til å tvinge gjennom dyre tiltak som vil koste fremtidens barn av Norge milliarder av kroner. Sist ut er billige fergebilletter som nå plutselig skal prioriteres foran alt annet, og innenfor et budsjettår som allerede er bestemt for lenge siden. Hvordan det skal betales, sier selvfølgelig den brokete opposisjonen noen ting om, men det du kan være sikker på, er at når det gjelder den saken, er de ikke enige i det hele tatt om noe som helst annet enn å bruke av barnas sparegris (oljefondet). Fysj!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.