Dag 345 (21. februar 2021):

Bildet er tatt av Vivian K fra Pixabay 

Etter flere uker med et tosifret antall minusgrader, oppdaget jeg i først dag hvor tynt snølaget som har kommet, egentlig er. For 3 dager siden avtalte jeg med en kamerat at vi skulle ta oss en løpetur i dag, og jeg så for meg en tur i våt snø og slaps, men den gang ei. Allerede etter et par dager med mildvær, var asfalten bar og om ikke tørr, så var den heldigvis heller ikke glatt.
Glatt går det dessverre ikke med koronatallene heller. Det vil si, det virker som det går veldig bra de fleste steder. Det er bare det at der det blusser opp, så blusser det opp noe så voldsomt. Jeg kjenner at jeg har ikke veldig lyst på noen privat karantene akkurat nå som det stadig er mulig å gjøre litt og litt mer i hverdagen.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.