Dag 338 (14. februar 2021):

Bilde av Pawel Grzegorz fra Pixabay 

Mens resten av familien drar i bursdagsselskap, tar jeg en langtur på langrennski. Jeg tar med meg en liten treningssekk som ikke er veldig stor, men som akkurat er stor nok til å romme en drikketank, litt sjokolade, et par ekstra hansker, og etter litt hardt press, en ekstra genser. Jeg tenker lenge at den ekstra genseren kan jeg strengt tatt spare meg for, men det skal vise seg at det var veldig lurt å ta med akkurat den. For når man går så langt at man må stoppe for å få i seg energi, tar det laaang tid å få igjen varmen, og spesielt når man allerede er gjennomsvett, og temperaturen er bratt fallende. Kan for øvrig ikke huske sist jeg puttet fingrene i munnen for å få igjen varmen, men i dag skjedde det.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *