Dag 332 (8. februar 2021):

Bildet er tatt av Steve Buissinne fra Pixabay 

Har du noen gang tenkt over hvor mye penger du har spart opp til pensjonen din? Det har ikke jeg, i hvert fall ikke i særlig grad, før jeg nå plutselig ble veldig interessert. Nå er det ikke sånn at jeg ikke har brydd meg i det hele tatt tidligere, men den gang var det kun tre valg man kun gjøre, og det var å gå for en ordning med høy, middels eller lav risiko. Nå kan man velge mellom en hel haug med løsninger selv, og er man smart, blir det spart flere tusen kroner mer i året til min pensjon enn om man forholder seg passiv. Så da er jeg plutselig litt aktiv da. Og kanskje litt for tidlig, viste det seg. For de løsningene som er best for meg, men ikke fullt så bra for selskapet som forvalter pensjonen din, er selvsagt ikke klare ennå. Det håper vel at jeg skal glemme hele greia. Og det kan jo skje.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.