Dag 323 (30. januar 2021):

Bildet er tatt av ree-bilder fra Pixabay

Kona og jeg går ut og spiser på restaurant! Hadde dette vært i før-korona-tid, kan jeg garantere at vi denne dagen hadde gått for å kjøpe take-away eller lage noe hjemme, men nå har vi vært så mye hjemme at vi begge er rungende enige i om at det hadde vært hyggelig og sett noe annet, og kanskje også noen andre, mens vi spiser. Sånn bare for forandringens skyld. Vi velger oss et sted som kona har fått anbefalt på grunn av en selskapslevering, og da vi kommer dit fremstår det relativt tydelig at det er levering de satser på. Selve lokalet minner mer om en kafè. Men maten er fantastisk, og vi er ute, alene uten barn. Alt sammen for første gang på en evighet. Skål (i vann. Alkohol er ikke å få kjøpt ennå)!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.