Dag 322 (29. januar 2021):

Bildet er tatt av Gerd Altmann fra Pixabay 

Digitale, sosiale arrangement står i høysete på jobben. I dag skal vi ha sosial samling med band og i det hele tatt, mens til uka har jeg fått ansvaret for å ta med meg fem kolleger på en digital gåtur. Når det gjelde sistnevnte, er jeg mest spent på hvordan det rent praktisk vil bli siden iPhone og kuldegrader alltid har vært en veldig dårlig kombinasjon. Kan ikke skjønne annet enn at det må bli noen live-bilder i «ny og ne», mens jeg resten av tida får ha den godt inn under boblejakka, og kun ta plapring via et headsett. I dag er det for øvrig 17 minusgrader her jeg bor, så om den trenden fortsetter, er det mer enn telefonen som ikke tåler å være for lenge ute uten god og varm beskyttelse.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.