Dag 319 (26. januar 2021):

Bildet er tatt av Eak K. fra Pixabay

Noen overivrige sjeler er så glad for at barnefotballen har lov til å trene igjen at de tenker at det bare er å trykke til med store fellestreninger på lørdagene igjen hvor vi samler barn fra flere skoler og fire forskjellige årskull. Hvordan går de an å resonnere seg fram til noe sånt? Etter å ha tittet på «gjeldende retningslinjer», kan jeg være enig at det muligens går an å komme fram til et slikt standpunkt, men da tenker jeg at man må være ekstremt navlebeskuende. Jeg gidder aldri å lure på sånt, så jeg har sendt et spørsmål og spurt de som forvalter de lokale reglene. Jeg kan selvfølgelig ta feil, men jeg er nok villig til å sette en tier eller to på at disse treningene ikke blir noe av på denne siden av vinterferien i alle fall.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.