Dag 317 (24. januar 2021):

Foto: Eirin Larsen/Statsministerens kontor

Denne søndagen starter med at det kommer melding fra skolen om at det vil være en pressekonferanse i løpet av kvelden (kl21), og at denne vil legge premissene for svært mye, kommende uke. Men hvor skal denne pressekonferansen avholdes? På kommunens hjemmeside står det ingenting. Etter hvert viser det seg at det skal være en nasjonal pressekonferanse,  for å fortelle om hva som nå som skal være gjeldene i kommunene rundt Oslo. Og da pressekonferansen endelig kommer, er belønningen stor, i alle fall føles det sånn. Fordi vi har vært så flinke etter nyttår, og holdt oss i ro, har smittetallene gått kraftig ned. Og selv med det engelske viruset sirkulerende, blir det bestemt at vi kan fortsette under det regimet vi har nå. Det vil si, barna kan ha den samme skoledagen som før, og de kan trene. For en seier! Hurra!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.