Dag 316 (23. januar 2021):

Bildet er tatt av Alain Audet fra Pixabay

I dag har vært en helt fantastisk dag. Og det selv om det bare var en helt vanlig dag. En helt vanlig dag som bestod av fotballtrening for junior i den splitter nye fotballhallen i bydelen, handling av dagligvarer og varer til oppussing, litt oppussing, en god middag etterfulgt av en hyggelig familiekveld foran tv’n. Hvorfor dette ble en fantastisk dag, tror jeg skyldes vissheten om at det kan være den siste dagen av dette kaliberet på lenge. Det er påvist utbrudd av den ekstra smittsomme engelske varianten av koronaviruset i kommuner som ligger altfor nær oss, og i morgen er det varslet mulig, nye, strengere tiltak enn de særs strenge vi allerede har. Det er mulig det er litt overdrevet, men Gud hjelpe oss.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.