Dag 313 (20. januar 2021):

Bildet er tatt av Gerd Altmann fra Pixabay

Av alle rare ring, har sykehuset i kommunen vår, lagt kontrollen av skaden/gipsen til junior til akuttmottaket. Å sitte og vente på et legekontor, synes nok de fleste av oss er litt irriterende, men det vi ikke tenker over, er at når vi kommer inn, er legen forberedt. Slik var det ikke på akuttmottaket. Et kort intervju med svar på noen enkle spørsmål, endte meg at gipsen ble klippet av, deretter ble det skadde håndleddet undersøkt, det ble konkludert med at dette ser jo bra ut OG SÅ… begynte turnuslegen og sykepleieren å lese i journalen. Og hva stod det der? Jo, at de hadde oppdaget et brudd etter å ha sett på røntgenbildene litt nøyere etter at han var her sist. Så da var det bare å få en ny gips da, og ny time om 2-3 uker. Say no more.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.