Dag 311 (18. januar 2021):

Bildet er tatt av Djero fra Pixabay

Noen ganger skulle man ønske at man tok seg litt bedre tid. I dag våkner jeg og får høre av kona at junior ga uttrykk for vondt i halsen, samt at han småhostet litt i natt. Siden vi er satt opp på time på sykehuset i dag for å få vurdert gipsen, ringer jeg dem og får selvfølgelig beskjed om at de ikke vil ha besøk av et snørrete og hostete barn med mindre det også kan medbringe en negativ koronatest, og siden det hadde vært greit å få av den gipsen, så bestiller jeg time til koronatest da. Omtrent en halv time etterpå, står junior opp, hoster ikke, er bare litt snørrete, og har ikke vondt i halsen. Men siden jeg har sagt det jeg har sagt både til sykehuset og skolen, er det jo ikke så mye valg? Så koronatest blir det. Men pålagt hjemmeskole til testresultatet foreligger.
Mulig det er etisk riktig, men hadde far i huset tenkt seg om i en time til i dag, hadde ingenting av dette skjedd.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.