Dag 307 (14. januar 2021):

Bildet er tatt av Roy Buri fra Pixabay

Å oppleve lange køer i den lokale slalåmbakken på ukedager, kan jeg ikke huske at har skjedd før, men nå er det et faktum. Selv etter kl20 på kvelden er det kø i 4-seters stolheisen, men sånn blir det vel når fotball- og håndballtreninger, samt korps og alle andre kulturaktiviteter er nedstengt.
En annen observasjon fra nyhetsbilde, er norske mediers dekning av det som skjer i USA. Siden USA døgnmessig befinner seg på nattes- og morgentid når de norske nyhetsmediene skal formidle nyheter på dagtid, blir det aller meste bare en endeløs haug av synsing og kommentering, og ekstremt lite nye fakta, i alle fall om du fikk med deg Kveldsnytt dagen før. Kjedelig, rett og slett.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.