Dag 304 (11. januar 2021):

Bildet er tatt av torstensimon fra Pixabay

I dag ble det meldt om at de første gruppene av mennesker, og det vil si eldre som bor på institusjoner, er ferdig vaksinert. Omtrent samtidig ble det publisert et oppslag på nettsidene til lokalavisa at alle over 75 år nå skal ha fått tilbud via digipost.no om vaksinering. Heldigvis skulle de få det i vanlig brevs form også. For hvor mange over 75 år er kapable til å åpne Digipost med Bank-id, klikke på en lenke (som de jo har lært at er skummelt), komme til enda et nytt sted hvor man må logge seg på med bank-id for å bekrefte en timeavtale? Jeg tipper ikke særlig mange. Jeg tipset min mor om saken, men har ikke hørt et kvidder (eller en tweet om du vil) ennå.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.