Dag 303 (10. januar 2021):

Bildet er tatt av forfatteren

Det er helt ville tilstander i «skog og mark», og det skal Folkehelseinstituttet være veldig glade for. I år ut og år inn, har de fra tid til annen stått og messet på Dagsrevyen, i Dagsnytt18 og andre steder om hvor viktig det er at vi kommer oss ut og rører på oss. Man kan vel si at det ikke akkurat har gått på skinner, men det var før et visst virus kom og stengte ned absolutt alle andre fritidsaktiviteter. I dag myldret det av folk, både i slalåmbakken og i langrennsløypene.
At far og sønn begge gikk bort og skadet seg i dag, får heller komme som en parantes. Spesielt for far, som skriver disse ord, og som så for seg det verste, men slapp unna med et skruddsår. Heldigvis har slalåmstøvler den samme beskyttende funksjonen som et leggskinn, og vel så det, og det er greit når skogsterrenget endret form fortere enn en 48 år gammel hjerne klarte å respondere på.
Sønnen gikk det verre med. Brukket håndledd på den andre snowboardturen på 2 år, var en klart større nedtur.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.