Dag 300 (7. januar 2021):

Bildet er tatt av Nattanan Kanchanaprat fra Pixabay

Noen ganger har man bare ikke flaks. I fjor vår oppdaget vi en vannlekkasje i huset. Ikke noe prekære greier, men vann inn er uansett vann som ikke skal være der selv om det ikke var snakk om store mengder. Etter flere dager med undersøkelser fant vi ut at det var rundt pipa det trengte seg inn, så vi fikk på plass en midlertidig greie som sørget for at lekkasjen tok slutt. Senere på sommeren innhentet vi tilbud på å legge nytt tak (vi fant ut at vi likegodt kunne ta det samtidig), men først nå, nesten et år etterpå, slo deg meg at skaden etter vanninntreningen kanskje var en forsikringssak. Og ja, det var det, vel og merke dersom taket ikke var eldre enn 30 år på tidspunktet da skaden ble oppdaget. Og hvor gammelt var vårt, tror du? 31 år…. Noe mer er det vel nesten ikke å si.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.