Dag 299 (6. januar 2021):

Bildet er tatt av Edgar Winkler fra Pixabay

For tredje dag på rad, er junior ute og aker i timesvis etter skoletid. Hvorfor? Fordi det er gøy, og fordi det ikke finnes noen andre fritidstilbud akkurat nå. Hadde dette skjedd uten Korona? Aldri i verden! Så da fant vi enda en positiv, bieffekt, tross alt.
Ellers er det dessverre ikke mye å glede seg over i dag. Smitten i Norge når nye rekorder, og demonstranter stormer kongressbygningen i USA, oppildnet av sin egen president. Dessverre var begge disse hendelsene svært forutsigbare. Førstnevnte på grunn av juleferien. Når mange nok traff stadig flere, var det nødt til å gå sånn. Sistnevnte er heller ingen overraskelse. Når presidenten lefler med høyreradikale krefter og ber dem marsjere mot kongressen, hva forventer man egentlig da?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.