Dag 292 (29. desember 2020):

Første morgen med katt i hus, og ikke vekket han meg heller. Jeg ser nå ikke bort fra at dette faktisk kan gå ganske bra.
Ellers, fra den store verden der ute som stadig kommer nærmere; I dag fortalte noen jeg kjenner veldig godt, at hun har blitt smittet av koronaviruset. 292 dager tok det altså før det kom så nært. Spørsmålet som umiddelbart meldte seg, er at junior var sammen med sønnen hennes utendørs for 4 dager siden. Han hadde ingen symptomer på noe som helst, og er etter det jeg vet fortsatt ikke syk, men det ble noen Google-søk i dag for å finne ut om min sønn ved en eventuell positiv test på hennes sønn kan defineres som en nærkontakt eller noe annet som skulle tilsi at han må i karantene. Heldigvis ble konklusjonen at han ikke er det. Men viruset kom likevel plutselig ubehagelig nærme nå.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.