Dag 290 (27. desember 2020):

Bildet er tatt av Markus Sch. fra Pixabay

I går lå det 3 cm snø på gårdsplassen da vi gikk og la oss. Da vi våknet i dag, var alt borte. Regnet bøttet ned og brått var det 6 varmegrader. Vi er litt over gjennomsnittet glad i å være ute, så vi kom da oss ut en tur i dag også. Den viktigste oppdagelse på dagens tur var vel å fastslå en gang for alle at det dyre Helly Hansen-regntøyet vi kjøpte i fjor ikke holder mål, ikke litt en gang. Når man er våt igjennom på flere steder etter kun en time, forteller dessverre det om nok en produsent som tidligere var kjent for kvalitet, men hvor volumsalg nå åpenbart har overtatt.  De aller fleste vil jo ikke merke dette. Nordmenn flest kjøper jo regntøy, men bruker det ikke.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.