Dag 288 (25. desember 2020):

Bildet er tatt av Monika Baechler fra Pixabay

Første juledag er og blir den store «hva-i-all-verden-skal-vi-finne-på-i-dag-da»-dagen, og det var ikke noe unntak i år. Etter en titt på værmeldingen, samt resyme av hva vi har gjort de siste dagene, kom konklusjonen; Det måtte bli romjulsfotball. Vi la ut en post på Facebook om at vi kom til å dra ned på fotballbanen tre timer frem i tid, og deretter var det bare å benytte ventetiden til noe passe ufornuftig. Da klokka var slagen, dro vi ned på banen, og kunne til vår glede se at det var flere som hadde syntes at dette var en god idè. Så da ble det fotball og skråling i et par timers tid, til vi var såpass slitne at det var dags å gi seg.
7km fotball, kunne smartklokka mi rapportere. Bra jobba.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.