Dag 287 (24. desember 2020):

Bildet er tatt av Thanks for your Like • donations welcome fra Pixabay

Det er julaften, men det mest bemerkelsesverdige som skjer denne dagen er at godt uti forberedelsene av julemiddagen, tikker det inn meldinger om at EU og Storbritannia har blitt enige om en Brexit-avtale. Det må føles som litt av en gave for begge parter å overlevere til innbyggerne sine. Kan det være mulig at de siste dagers bilder av en flyplass full av trailere på grensen mellom Frankrike og England har gjort inntrykk på forhandlerne?
Selve juleaften er nesten som før. Det er litt romsligere rundt bordet, og mormors ønske om å gå rundt juletreet blir høflig avvist (ikke alt med Korona er negativt), men utover det er veldig mye som før. Dessverre og takk for det.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.