Dag 286 (23. desember 2020):

Bildet er tatt av Hans Braxmeier fra Pixabay

Vi trenger mer snø! Nå! Ellers trenger vi alternativt mange nok kuldegrader til at det går an å lage snøen selv (hvilket er enkelt å si når man bor rett i nærheten av en slalåmbakke). Akkurat nå balanserer håpet på en syltynn knivsegg skal man tro værmeldingene. Den kan hende at det blir kaldt nok til to dagers snøproduksjon, og det kan også hende at det ikke blir noen produksjon i det hele tatt.
Ellers strømmer gjester til fra fjern og nær. Det er lille juleaften, og kan ta vi i mot overnattingsgjester uten å gå på kant med smittevernsreglene. Blir kamp om plassen i tv-stua da, men kidsa går fort lei og vil heller game eller glo på en ipad. Og det får vel være greit i disse tider?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.