Dag 284 (21. desember 2020):

Bildet er levert av Gerd Altmann via Pixabay

Etter 284 dager, vender i dag store deler av nord-Europa tilbake til dere vi var ved dag 0, det vil si total nedstengning. Det er kanskje ikke overraskende, men føles likevel nesten ikke til å tro. De som så for seg et framgangsrikt og givende første kvartal av 2021, kommer garantert til å gå på en stjernesmell for det er ingenting som tilsier at denne nedstengningen kommer til å bli kortvarig. Vi erpå vei inn i vinteren i Europa nå, i motsetning til sist hvor vi var på vei ut av den, og det betyr minst 3 måneder med «gode» vekstforhold for viruset som det nå i tillegg varsles om at har mutert og er enda mer smittsomt enn før. På årets mørkeste dag, virker det nok for mange som svært lite kan bli særlig verre nå. Vi er heldig stilt i Norge ennå som kan ha såpass mye åpent som vi har. Men hvor lenge vil det vare?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.