Dag 282 (19. desember 2020):

Bildet er tatt av Jill Wellington fra Pixabay

Det nærmer seg juleaften og i dag kom dagen for å sjonglere rundt på møblene i stua, så vi kan ha et koronatrygt middagsbord når den store dagen kommer. Masse rare ting, som for eksempel en trimsykkel som aldri skulle stått i stua i utgangspunktet, fjernes endelig og plasseres der den hører hjemme, nemlig på loftet.
Ellers skulle jeg vært på julebord i dag, men det blir ikke noe av for min del. Skal vi forholde oss til myndighetenes råd og kun møte inntil 10 mennesker, maksimalt to ganger i jula, går ikke det opp for min del. Det gjør det neppe for mange av de som deltar heller, men mange gir nok litt blaffen, dessverre. De prioriterer den mentale helsen foran den fysiske. Jeg kan forstå dem, spesielt de som er single.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.