Dag 280 (17. desember 2020):

Bilde er levert av Jeroným Pelikovský via Pixabay

Går det til «hel….» i Norge også nå? De siste dagers utvikling tyder på at vi ikke klarer å få smitten videre ned, og siden vi allerede ligger på et ganske høyt nivå, blir det å «glede seg til jul» en følelse med en enorm dose skepsis akkurat nå. For med de tallene, og økt sosial omgang, så er det, tror jeg, bare nødt blir å akselerere smitten kraftig. Legger vi også til at mediene nå er ute og kommuniserer at de første vaksinene kan bli satt allerede i romjula, gjør nok det at svært mange slapper enda mer av. Og det er det som sagt ingen grunn til. Sverige er en skandale, Danmark har mistet kontrollen. La oss fortsatt holde oss der vi er i dag. Den kalde og mørke vinteren har knapt begynt.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.