Dag 278 (15. desember 2020):

Foto: Rema.no

Hva er vel vakrere enn snøtunge trær som danner portaler både her og både der overalt i skogen? Vel, helt til de brekker da, og ødelegger enhver stakkars skiløpers behov for fremkommelighet 😀
I dag har forresten Konkurransetilsynet endelig (tilsynelatende) begynt å gjøre jobben sin gjennom at de har varslet bøter på 21 milliarder(!) kroner for ulovlig prissamarbeid mellom de norske dagligvaregigantene. At 3 familier kontrollerer hele dagligvaremarkedet i Norge, og samtidig er blant Norges aller rikeste, kan jo ha en sammenheng med at det de driver med er ekstremt lukrativt. Som en venn som driver som kjøpmann en gang sa til meg; «Det er sluttsummen på kassalappen som teller». Det samme ble vel brukt i en reklame en gang. Den gang som et argument for lave priser. Min venn tenkte først og fremst på seg selv. Og det gjør nok Coop, Rema og Norgesgruppen også.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.