Dag 277 (14. desember 2020):

Bildet er levert av Arno Niesner via Pixabay

Det tikker stadig inn nye meldinger om at vaksineringen har begynt. I dag var det USA sin tur. Samtidig føles det personlig helt fjernt å skulle gå tilbake til der vi var før pandemien, spesielt med tanke på hvordan vi arbeider. Jeg må bare si at hjemmekontor er helt topp. Antall forstyrrelser er minimale, og som jeg har sagt flere ganger før; det å kaste bort timer hver dag på å reise til og fra jobben, vil jeg ikke ha tilbake for «alt i verden». På arbeidsplassen (den fysiske i Oslo), har jeg for øvrig notert meg at så å si samtlige leietagere i bygården ønsker å leie mindre arealer enn tidligere. Og hva skjer da med resten? Kommer leiemarkedet for kontorer til å kollapse? Eller blir det bare billigere?
Noe tyder i alle fall dette på. Alt blir kanskje bra igjen. Men det blir ikke som før.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.