Dag 274 (11. desember 2020):

Bildet er levert av Al Lambe via Pixabay

Jeg melder meg av årets julebord i kompisgjengen. For meg føles det helt naturlig, men åpenbart ikke for de fleste andre som med entusiasme bekrefter at deres påmelding står ved lag på tross av koronarestriksjoner som tilsier null alkoholservering, og så lang plass mellom gjestene at det skal mye til å prate med flere enn 3-4 uten å måtte flytte seg fysisk. Når man i tillegg må regne inn dette arrangementet i konkurranse med resten av julearrangementene i familien, så var det ikke så vanskelig å velge det bort. Man får tross alt ikke lov til å møte mer enn maksimalt 10 mennesker to ganger i løpet av juleferien. Så da ble det ikke plass til dette. Det føles helt greit, i alle fall i år. Men neste år…!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.