Dag 272 (9. desember 2020):

Bildet er levert av anncapictures via Pixabay

Hva gjør du når du plutselig blir nedringt av en haug med fortvilte mennesker på grunn av at de har problemer med systemer du ikke har noe ansvar for at akkurat har blitt innført? Årsaken til at du automatisk får problemet i fanget, er fordi arbeidstittelen din tilsier at det er deg de bør kontakte. Hva gjør du da? Jo, du kontakter de som faktisk har ansvaret for leveringen av dette systemet og påpeker alle utfordringene du har fått slengt i fanget. Og hva skjer da? Jo, de som har levert systemet, blir sur på deg som varsler om alle problemene du har fått på bakgrunn av et system de innførte(!!)
Noen ganger strekker ord helt simpelthen ikke til for å beskrive følelser.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.