Dag 270 (7. desember 2020):

Bildet er levert av Ryan McGuire via Pixabay

Forrige måned brukte jeg veldig mye penger. Hovedårsaken til det økte forbruket, skyldtes først og fremst en noe uventet verkstedregning på bilen som kom på nærmere 15.000 kroner. Så da kredittkortregningen kom, ble jeg faktisk ganske så overrasket over at totalbeløpet ikke var høyere enn det var. Hvilket jo bare kan skyldes en ting, nemlig Koronaviruset. Alt mellom himmel og jord er jo stengt ned, så «det vanlige forbruket» som garantert består av en haug med uvaner jeg ikke klarer å gjøre rede for en gang, har åpenbart falt mye. Men hva er det jeg ikke gjør lengre? Egentlig ganske mye når jeg tenker meg om. For tiden er det ingen restaurantbesøk, ingen turer på kino, badeland eller andre underholdningsstasjoner. Og da blir det jo mindre kjøring også, hvilket konsumerer mindre drivstoff. Blir åpenbart penger av sånt.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.