Dag 263 (30. november 2020):

Bildet er levert av Photo Mix via Pixabay

Det er noe muffens med boligmarkedet. I alle kanaler kommuniseres det om stadig oppgang og økende priser, men fra de jeg kjenner til som selger bolig om dagen, er både antall interessenter klart færre og budene få eller ingen. Det samme gjelder leiemarkedet. Det hjelper ikke å senke prisen. Kundene er ikke der uansett. Det skulle vært interessant å vite hvor mange unge som har flyttet hjem til foreldrene sine igjen for en stakket stund.
På den positive siden rapporteres i dag at smitten nå er på vei ned igjen. Det er jo bra, men den normalen vi hadde i sommer, tipper jeg ikke kommer tilbake før neste sommer. Til det henger fuktige, kalde vinterdager altfor godt sammen med luftveissykdommer. Og der har vel koronaviruset fortsatt forrang?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.